Διαψεύδει η Λαϊκή Συσπείρωση τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση της Τρίτης 14/3 στην Πλατεία Ν. Σμύρνης

Η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Σμύρνης, με ανακοίνωση της διαψεύδει ότι συμμετέχει στη σημερινή (Τρίτη 14/3) συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται από δημοτικές παρατάξεις στην Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης στις 18:00 το απόγευμα, με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Τις τελευταίες ώρες μας έρχονται καταγγελίες ότι, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί ανακοίνωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ «Στροφή Νέας Σμύρνης» στην οποία καλεί εξ’ ονόματος της Λαϊκής Συσπείρωσης σε κάποια άφωνη διαμαρτυρία.

Διευκρινίζουμε ότι, ουδέποτε συζητήσαμε και πολύ περισσότερο συμφωνήσαμε σε τέτοιου είδους διοργάνωση.

Άλλωστε, είναι γνωστή η θέση μας και η στάση μας για το έγκλημα που συντελέστηκε στα Τέμπη. Ευθύνες έχουν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, που ακολουθώντας τις οδηγίες της ΕΕ, δεν δίστασαν να αποδυναμώνουν ακόμα και την ασφάλεια του λαού στις μεταφορές αλλά και σε κάθε χώρο εργασίας, προκειμένου το μεγάλο κεφάλαιο να εξασφαλίσει μέγιστα κέρδη.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ

Εμείς, ακολουθούμε το δρόμο του αγώνα για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα. Γι’ αυτό το λόγο, στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις σωματείων και φορέων της πόλης μας την Τετάρτη 15 Μάρτη στις 7μμ στην πλατεία Νέας Σμύρνης, και καλούμε κάθε εργαζόμενο, μαθητή, συνταξιούχο, αυτοαπασχολούμενο, κάθε λαϊκή οικογένεια να νεκρώσει κάθε χώρο δουλειάς και κάθε γειτονιά στην Απεργία, την Πέμπτη 16 Μάρτη και να συμμετέχει στην Απεργιακή συγκέντρωση στις 11.30πμ στα Προπύλαια.