ΚΛΑΙΡΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ: «Η Νέα Σμύρνη θέλει τώρα το γήπεδο της» – Ζητά την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου

Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης, ζήτησε η Αντιδήμαρχος και Υποψήφια Δήμαρχος Κλαίρη Δεληγιάννη, με θέμα την πορεία των έργων του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου.

«Μετά από τρία χρόνια υποσχέσεων, ακόμα περιμένουμε. Επιτέλους ας μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα για το τι μέλλει γενέσθαι» ανέφερε η κ. Δεληγιάννη σε ανάρτηση της στην οποία κοινοποίησε δημόσια την επιστολή με την οποία ζητά τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Νέα Σμύρνη, 31 Μαρτίου 2023
Από: Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών ΚΛΑΙΡΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΑΠΗ

Κοινοποίηση:

1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ
2. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
3. ΔΗΜΑΡΧΟ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΟΥΛΑΚΗ
4. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κα ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΝΟΥ
5. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
6. ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΗΣΤΑΚΗ
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΜΥΡΝΗΣ
8. ΠΑΝΘΗΡΕΣ

ΘΕΜΑ: Έκτακτη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την πορεία των έργων του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου

Κύριε Πρόεδρε,

Οι εργασίες για την ανέγερση του νέου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου έχουν ξεκινήσει από το 2020 αλλά τρία χρόνια μετά, με λύπη μας βλέπουμε, ότι η πορεία του έργου δεν είναι η αναμενόμενη. Τον Νοέμβριο του 2022 ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης μας βεβαίωνε πως σε δύο χρόνια το γήπεδο θα ήταν έτοιμο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ.

Είμαστε όλοι υπόλογοι απέναντι στους δημότες μας. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ μας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προπονείται και παίζει εκτός πόλης, οι ομάδες μας προπονούνται στο ΣΕΦ και οι ακαδημίες μας μαραζώνουν σε μια πόλη που καυχιέται ότι αγαπά τον αθλητισμό. Η περιοχή της Άνω Νέας Σμύρνης περίμενε με αγωνία το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο της που, συν τοις άλλοις, θα είχε πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Αντ’ αυτού ένα ολόκληρο τετράγωνο έχει «νεκρώσει».

Επειδή η ανέγερση του νέου κλειστού αργεί πάρα πολύ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ από όλους τους υπεύθυνους για τα αίτια της καθυστέρησης,παρακαλούμε για την ΑΜΕΣΗ – ΈΚΤΑΚΤΗ σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης την πορεία των έργων. Στη συζήτηση θα πρέπει να παρίστανται ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής και η αρμόδια, κατά την περίοδο 2020-2023, Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα που ασχολήθηκε με το θέμα.

Κρίνεται αναγκαίο να ενημερωθούμε υπεύθυνα και να ενημερώσουμε τους δημότες μας έγκαιρα και έγκυρα.

Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ!

Με εκτίμηση
ΚΛΑΙΡΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών