Ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Σμύρνης υποδέχθηκε Ισπανούς μαθητές

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus, ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Σμύρνης υποδέχθηκε 6 Ισπανούς σπουδαστές στον τομέα της πληροφορικής, οι οποίοι εργάστηκαν σε επιχειρήσεις μέλη του συλλόγου από 6 έως 31 Μαρτίου 2023. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, ιδεών & γενικότερα κλίμα άψογης συνεργασίας με σημαντικά αμφίδρομα οφέλη τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους σπουδαστές που αποκόμισαν πολύ σπουδαίες εμπειρίες από την παραμονή τους στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα του συλλόγου μας για την κατασκευή της οποίας συνεργάστηκαν ο γενικός γραμματέας Νίκος Τσιάπης & ο Ισπανός σπουδαστής Alejandro Roser Ramos, η οποία θα είναι προσβάσιμη το προσεχές διάστημα.

Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ., έδωσαν το παρών οι Ισπανοί σπουδαστές συνοδευόμενοι από τον επικεφαλής της αποστολής τους στην Αθήνα και οι κ.κ.: Παναγιώτης Τσιάπης – Επί Τιμή Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης & Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, Γεώργιος Κουκλάκης – Asset Technology, Μάνος Παπαδάκης – Asset Technology, Ευαγγελία Τσιγκλιφή – Υποδιευθύντρια Δημοσίου ΙΕΚ Νέας Σμύρνης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.

Επίσης, προβλήθηκε βίντεο δεκάλεπτης διάρκειας από τις δραστηριότητες των Ισπανών σπουδαστών κατά την 25ήμερη παρουσία τους στη χώρα μας & τους χορηγήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα.