Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νέα Σμύρνη

Παρουσία πολύ κόσμου έγινε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, η συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι ΚΟ Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ, την Παρασκευή 5 Μαΐου. 

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντώνης Δαβανέλος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Σεμίνα Διγενή, δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα.

Η συγκέντρωση έκλεισε με μια όμορφη συναυλία, με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και μεγάλων μας συνθετών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Θάνος Μικρούτσικος, από τους Πολυξένη Καράκογλου (τραγούδι), Νίκο Παπαναστασίου (πιάνο) και Μάριο Ιβάν Παπούλια (βιολί και τραγούδι). 

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η Ελένη Μητικάρη, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, ο Πάνος Ζάχαρης, μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, και υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια της Αθήνας, η Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής του Κόμματος και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Νέας Σμύρνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Άγγελος Βρεττός και Γιάννης Κιουλάνης