Μεγάλη συμμετοχή στην 51η τακτική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Σμύρνης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Β΄ΚΑΠΗ του Δήμου Ν. Σμύρνης, η 51η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η 19η Μαΐου η οποία επιλέχθηκε για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων, προκειμένου να συγκεντρωθεί αίμα την επέτειο της ημέρας, που τόσο αίμα χύθηκε άδικα .

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών υπήρξε μεγάλη, και με τη βοήθεια των εθελοντών του Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός φιαλών αίματος.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Ν. Σμύρνης Παναγιώτης Γιατζίδης τόνισε: «η δωρεά αίματος προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποτελεί μέγιστη πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Στο μέλλον προγραμματίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την ενίσχυση πληθυσμιακών ομάδων που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας και κοινωνικής υποστήριξης».