ΑΛΙΜΟΣ: Εκδήλωση μνήμης για την 85η Επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης

Την Κυριακή 17 Μαΐου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Αλίμου «Ο Καζαντζακης», υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, διοργάνωσε την Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για την 85η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης.

Η εκδήλωση έγινε στο Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη» και περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση, παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς από την ομάδα «Αίγαγρος» και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, καθώς επίσης και κεράσματα Κρητικών ειδών.

Τη βραδιά άνοιξαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Φραγκιαδάκης και  ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, αναφερόμενοι στη Μάχη της Κρήτης.

Παρευρέθηκαν, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο π. βουλευτής της ΝΔ Τασος Γαϊτανης, οι Αντιδήμαρχοι Αλίμου Γιάννης Αντωνάκης και Γεώργιος Μακαριγάκης, ο πρώην δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλίμου Νικολέττα Δασκαλάκη, Μαρία Μαρκαντωνάκη και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφίες: Αλέξης Τσέκας