Κοντά στους συνανθρώπους μας «Αργολικός» στη Ν. Σμύρνη και «Villa Grigio» στο Παλ. Φάληρο

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία και δράση, από δύο καταστήματα της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου, τα οποία συγκεντρώνουν τρόφιμα για ενίσχυση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Πρόκειται για το Κατάστημα ειδών υγιεινής διατροφής (Ιχθυοπωλείο – Μανάβικο – Juice Bar) «Ο Αργολικός», που βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 76Β στη Νέα Σμύρνη και το Wine Bar «Villa Grigio» που βρίσκεται στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου 46 στο Παλαιό Φάληρο.

Στις δύο αυτές επιχειρήσεις υπάρχει πλέον το «Καλάθι για τον  Άλλο Άνθρωπο» στα οποία συγκεντρώνονται φρούτα και λαχανικά  για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Με τον τρόπο αυτό, εκτός από τα τρόφιμα που προσφέρουν οι επιχειρήσεις, δίνεται η δυνατότητα και στους καταναλωτές να προσφέρουν ότι εκείνοι επιθυμούν.

Η πρωτοβουλία για τη δράση αυτή ανήκει  στην κ. Βάσια Καρρά του καταστήματος «Ο Αργολικός». Το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, αφού οι πελάτες του καταστήματος την αγκάλιασαν αμέσως. Μέσα σε λίγες ημέρες, το «Villa Grigio» και οι υπεύθυνοι λειτουργίας του εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν και εκείνοι. Έτσι ένα δεύτερο καλάθι τοποθετήθηκε στο χώρο του Wine Bar στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως ανέφερε η κ. Καρρά:  

«Κάθε τι που προσφέρεις ως μονάδα είναι απίστευτα σημαντικό και πολύτιμο. Το ίδιο σημαντικό ωστόσο, είναι και όταν μία επιχείρηση αποφασίζει να αναλάβει δράση και να επηρεάσει με πρωτοβουλίες της <τον δικό της κόσμο>.
Έτσι θέλοντας να συμβάλουμε στο πάντα απίστευτο έργο αυτού του ανθρώπου, του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, και σε όσους οφελούνται από αυτό, δημιουργήσαμε το <Καλαθι για τον Άλλον Άνθρωπο> ένα καλάθι με σκοπό να γεμίζει καθημερινά απ ότι μπορεί και θέλει να προσφέρει ο καθένας, λαχανικά – φρούτα – είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να προσφέρονται μαζί με όσα δίνει το κατάστημα ανεξαρτήτως στην κοινωνική κουζίνα <Ο Άλλος Άνθρωπος> η οποία  εδώ και εννιά χρόνια προσφέρει φαγητό σε άστεγους και άπορους της Αθήνας καθώς και σε όποιον χρειάζεται τη βοήθεια του.
Μακάρι αυτό το καλάθι να επηρεάσει θετικά τους καταναλωτές μας και να μπορέσουμε όλοι μαζί συλλογικά  να προσφέρουμε τα μέγιστα σε ανθρώπους που ειδικά αυτούς τους καιρούς δυσκολεύονται στα πιο βασικά, όπως η καθημερινή σίτιση και διατροφή .
Μακάρι επίσης αυτό το καλάθι να βρεθεί σε όσα περισσότερα αντίστοιχα μαγαζάκια μπορεί, και να δώσει εύκολα τη δυνατότητα σε καταναλωτές όχι μόνο να ψωνίζουν αλλά και να προσφέρουν.
Καλή μας αρχή λοιπόν!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s