Δενδροφύτευση στη Νέα Σμύρνη από το Δήμο και την «We4All»

Με κεντρικό μήνυμα ότι «το περιβάλλον δεν πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα ακόμη και την περίοδο της πανδημίας του κορoνοϊού», ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση We4all, διοργάνωσαν δεντροφύτευση στον πεζόδρομο της οδού Κερασούντος, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης: «Με τήρηση των μέτρων ασφαλείας, μάσκες και αποστάσεις, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν ενεργά στη δράση αυτή. Στη δεντροφύτευση συμμετείχαν επίσης το Δίκτυο Νέων Νέας Σμύρνης και η ανερχόμενη εθελοντική οργάνωση Together Athens.
Στη δράση που οργανώθηκε από πλευράς του Δήμου από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κρικρή και τον Δημοτικό Σύμβουλο Οδυσσέα Νασιμπιάν, το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Πέτρος Κουκάς».

Από μεριάς της η We4All αναφέρει: «Μια ακόμη δράση της We4All έλαβε χώρο το Σάββατο 30/01 σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της νέας περιβαλλοντικής επιχείρησης <Πράσινη Αττική>. 
Συγκεκριμένα, η We4All, εθελοντές του οργανισμού, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Γιώργος Κρικρής, ο Υπεύθυνος Εθελοντών του Δήμου κος Οδυσσέας Νασιμπιάν και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κος Σταύρος Τζουλάκης όπως και κάτοικοι της περιοχής βοήθησαν στη φύτευση δενδρυλλίων στο πάρκο της οδού Κερασούντος.
Τα δενδρύλλια ήταν δάφνες, πικροδάφνες και αγγελικές, προσδίδοντας στο πάρκο το πράσινο που του αξίζει και που αξίζει στους δημότες της Νέας Σμύρνης. Η δράση αυτή είναι μία από τις πολλές που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Σμύρνης για την ανάπτυξη του αστικού πρασίνου και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών».

Το Juice Bar του καταστήματος «Αργολικός» πρόσφερε δωρεάν φρέσκους χυμούς σε όσους συμμετείχαν στη δράση και σε κατοίκους της περιοχής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s