ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Μεταφέρεται το Δημαρχείο στο νέο κτίριο επί της Λεωφ. Συγγρού

Η μεταφορά του Δημαρχείου της Νέας Σμύρνης στο νέο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, ξεκινάει εντός των επόμενων ημερών, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης. Η μεταφορά θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι την Παρασκευή 7 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ν. Σμύρνης:

«Σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Νέας Σμύρνης μεταφέρονται αυτές τις μέρες στο νέο Δημαρχείο επί της Λεωφόρου Συγγρού 193. Το νέο κτίριο διασφαλίζει ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας αλλά και αναβαθμισμένες εργονομικά υπηρεσίες για τους πολίτες καθώς διαθέτει σύγχρονες πιστοποιημένες ενεργειακές προδιαγραφές.
Η μετακόμιση στο νέο κτίριο συνεπάγεται, ωστόσο, προσωρινή αδυναμία εξυπηρέτησης του κοινού από την Παρασκευή 23 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Μαΐου.
Για επείγοντα θέματα δημοτικών υπηρεσιών οι δημότες μας μπορούν να απευθύνονται στο κεντρικό ΚΕΠ της πόλης μας, επί της οδού Αγίας Φωτεινής, καλώντας για ραντεβού ή ενημέρωση στους αριθμούς 213 2025505 & 507. Αιτήματα που στέλνονται με email ή ψηφιακά εξυπηρετούνται κανονικά.
Ζητάμε την κατανόησή σας για την ολιγοήμερη ταλαιπωρία. Σκοπός μας είναι να λειτουργούμε ακόμα πιο ποιοτικά, πάντα με γνώμονα την ταχύτερη και ορθότερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.»

Σχολιάστε