ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο «1 Hour Swimming Challenge»

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και με άψογη διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, το πρώτο «1 Hour Swimming Challenge» .

Στους αγώνες, οι οποίοι ξεκίνησαν στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 8 το βράδυ, πήραν μέρος περίπου 100 κολυμβητές, όλων των ηλικιών και κατηγοριών, οι οποίοι κολύμπησαν ο καθένας για μία ώρα με αντίπαλο μόνο το χρονόμετρο. Στόχος ήταν να διανύσουν όσο το δυνατό περισσότερες διαδρομές στην πισίνα, μέσα σε 1 ώρα.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης και εμπνευστής της όλης διοργάνωση, Βαγγέλης Χατζατουριάν, ο οποίος συμμετείχε κολυμπώντας και ο ίδιος, σε ανάρτηση του ανέφερε σχετικά:
«ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
3.300 μέτρα σε μια ώρα συνεχόμενο κολύμπι χωρίς ανάσα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μου .
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήσαμε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, με υψηλού επιπέδου κολυμβητές που ο καθένας κολύμπησε στα δικά του προσωπικά όρια χωρίς να τον ενδιαφέρει η σειρά κατάταξης .
Ευχαριστώ από καρδιάς τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Διονύση Κονιδάρη, τους συνεργάτες μου στον Πολιτιστικό Οργανισμό που κι αυτή τη φορά ήταν η ψυχή της διοργάνωσης.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πέτρο Παρθένη, την Κατερίνα Δεληγιάννη ,τον Βαγγέλη Αναλυτή . Ευχαριστώ επίσης την Ταλίν, τη Μαντώ, την Αναστασία, την Πένυ, την Έφη, τη Μαρίνα και τον Μάκη, καθώς και όλες τις κολυμβητικές ομάδες που συμμετείχαν, από όλη την Αθήνα με σπουδαίους αθλητές, τους Panionios Masters, WeSwim ,Ωκεανός , Βουλιαγμένη Σαφανς , Triathlon Club Korinth Canal, Απόλλων, Triathlon Athens Team, Ολυμπιακός, Τρίτων Αμαρουσίου, ΑΟΠΦ, Peak Performance , Παναθηναϊκός, Los Vathros, Chaidari is running, Επειος και πολλούς άλλους συλλόγους
Ραντεβού του χρόνου τον Μάιο για το 2ο 1Hour Swim Challenge».