Παλαιό Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με το τατουάζ – Διέφυγε στην Αλβανία

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Γεραφέντη για την ΕΡΤ, πρόκειται για αλλοδαπό, 45 χρονών, χωρισμένο, που έμενε με την μητέρα του. Ο άνδρας έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί απο τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στην χώρα μας.

Σαρωτικές ήταν οι έρευνες στο Παλαιό Φάληρο για τον εντοπισμό του άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε 34χρονη για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής. Σεξουαλική επίθεση- στην ίδια περιοχή – κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Πηγή: ertnews.gr