Η κοπή πίτας των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου. Η εκδήλωση έγινε στον Πολυχώρο «Γαλαξίας» στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Η φετινή κοπή πίτας συνέπεσε με τον εορτασμό της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου, κάτι που τόνισε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Χριστοδούλου παρουσιάζοντας και το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων.

Η βραδιά είχε έντονο κυανέρυθρο χρώμα και λάμψη, αφού παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν, μεταξύ άλλων, μεγάλα αστέρια του παρελθόντος όπως ο Νόνι Λίμα, ο Χρήστος Εμβολιάδης, ο Τάκης Φύσσας, ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος συγκίνησε τους πάντες με την ομιλία του στην οποία ανέφερε: «Ο Πανιώνιος με ανέδειξε. Ο Ολυμπιακός μου έδωσε το ευ ζην, αλλά ο Πανιώνιος μου έδωσε το ζην». Όπως κάθε χρόνο έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις ομάδες του 1971, 1979 και 1998 με τις μεγάλες ευρωπαϊκές διακρίσεις και τα 2 Κύπελλα Ελλάδας.

Τιμήθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Ν. Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν, ο Κυριάκος Σκούρας, ο Νίκος Κώστογλου, η ιστοσελίδα Πανιώνια Νέα και ο εκδότης των «Ε» Κώστας Παπαδάκος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι του Δήμου Νέας Σμύρνης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, η ποδοσφαιρική ομάδα και όλο το τεχνικό επιτελείο, καθώς και μικροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίοι είπαν και τα κάλαντα. Την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Νέας Σμύρνης Κλαίρη Δεληγιάννη, ενώ διοίκηση των Παλαιμάχων διένειμε αναμνηστικά κασκόλ στους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά έκλεισε με σαμπάνια, ευχές και ανανέωση του ραντεβού με τα μεγάλα αστέρια του Πανιωνίου, στην επόμενη εκδήλωση τους.

Φωτογραφίες: Ελένη Γρηγοριάδου, Μιχάλης Δόνας, Γιάννης Διφωνής