Απειλές αγνώστων εναντίον της Δήμητρας Νάνου – Ενημερωθήκαν ΕΛΑΣ και Θεοδωρικάκος

Ένα απίστευτο, όσο και πρωτοφανές περιστατικό, συνέβη τη Δευτέρα 30/1 στη Νέα Σμύρνη, σε βάρος της Δήμητρας Νάνου και έγινε γνωστό μετά από δημοσιοποίηση που η ίδια έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Όπως αναφέρει η κ. Νάνου δέχθηκε απειλές από αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα της για Δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Νάνου:

«Καλημέρα και καλό μήνα.
Τη Δευτέρα το μεσημέρι, έξω απο την πόρτα του σπιτιού μου, βρήκα να με «περιμένει» μια όμορφη ανθοδέσμη, που συνοδευόταν από ένα ακόμη πιο «όμορφο» μήνυμα.
Στο μήνυμα αυτό ο/οι συντάκτης/ες του, πέραν κάποιων σεξιστικών ύβρεων προς το πρόσωπό μου, μού υποδείκνυε/αν «ευγενικά» «να μαζευτώ», «να μην τολμήσω να ασχοληθώ με τον Δήμο Νέας Σμύρνης», «να κάτσω εκεί που είμαι γιατί και πολύ μου πάει», ότι «θα φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου » καθώς και ότι θα είμαι «το επόμενο θύμα της πλατείας».
Με την όμορφη πράγματι ανθοδέσμη, καθώς και το «ευγενικό» σημείωμα που τη συνόδευε, πήγα άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και υπέβαλα έγκληση κατά αγνώστων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.
Πλέον η Ελληνική Αστυνομία έχει τον λόγο.
Σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα, στον/ους εμπνευστή/ές αυτής της απαράδεκτης ενέργειας, να στείλω ένα πολύ καθαρό μήνυμα:
Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν ανήκει σε εκβιαστές και ανθρώπους της νύχτας.
Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι.
Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε».

Άμεση ήταν η αντίδραση πολλών δημοτών, μεταξύ των οποίων και των άλλων υποψηφίων δημάρχων, οι οποίοι εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους προς την κ. Νάνου: