ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ: Περί εκλογών

Του Σπύρου Τζαμτζή

H ANΑΣΤΑΣΗ του Χριστού να είναι η Ανάσταση για όλους τους ταλαιπωρημένους λαούς, και να τους δώσει ο Κύριος αγάπη, ευημερία και ειρήνη.

Όσο για τις εκλογές, που έρχονται εύχομαι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μακριά από τις κοκορομαχίες της ΝΕΑΣ Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει αυτόνομα, να μην γίνει δεκανίκι κανενός, υλοποιώντας, το πρόγραμμα που έχει χαράξει γιατί είναι η μόνη παράταξη που έχει πρόγραμμα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για την παιδεία, την εργασία και τις συντάξεις.

Για αυτό η ελπίδα του λαού είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που με τον πρόεδρό του, με την εμπειρία των παλαιών στελεχών και με την όρεξη για δουλειά του νέου αίματος των νέων στελεχών του, ενωμένο και δυνατό για το λαό, θα κάνει το καλύτερο για τον τόπο μας και θα τιμήσει στο ακέραιο τους ψήφους, αυτών που θα το τιμήσουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από την ψηφιοποίηση του κράτους, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ο Πιερακάκης, δεν υπάρχει άλλος, τομέας, που να έχει γίνει εμφανής πρόοδος. Στην οικονομία απλά δεν έκανε τους, πειραματισμούς, Τσίπρα. Στα υπόλοιπα και κυρίως στην Υγεία έχουμε στασιμότητα, ίσως και οπισθοδρόμηση. Μόνο με τις συγγνώμες, δεν κυβερνάται η χώρα…

Ο Τσίπρας αποτελεί το δεκανίκι της Δεξιάς, σε αυτόν ποντάρει ο Μητσοτάκης.

Το επιτελικό κράτος δυστυχώς αποκαλύφθηκε. Προσπαθούν να σώσουν, ό,τι σώζεται. Κάποιος πρέπει να πει στον Μητσοτάκη ότι ο χαρτοπαίκτης που κερδίζει είναι αυτός που ξέρει πότε να σηκωθεί από το τραπέζι και όχι ο φανατικός τζογαδόρος. Όσο και να σκούζουν δεξιοσυριζαίοι το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό από τα τρία κόμματα που ανεβάζει τα ποσοστά του. Θα τρίβουν τα μάτια τους, μετά τις εκλογές.

Καλό βόλι και καλή λαμπρή.