Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Πολύδωρου Συρίγου στη Νέα Σμύρνη

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης για τα εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου του υποψηφίου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Νότιο Τομέα, Πολύδωρου Συρίγου.  Μια πολύ επιτυχημένη από όλες τις απόψεις πολιτική εκδήλωση με παλμό και με πολύ κόσμο  που έδειξε έμπρακτα τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καρακάση. Αμφότεροι μίλησαν με θερμά λόγια για τον Πολύδωρο Συρίγο και κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την υποψηφιότητα του.

Ο Πολύδωρος Συρίγος κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες του Νότιου Τομέα για το δυναμικό τους παρών ενώ στην συνέχεια παρουσίασε το όραμα του, αναλύοντας την πολιτική κατάσταση και το προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος του. Σύνθημα του «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ».

Στο τέλος της εκδήλωσης ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει και να συνομιλήσει προσωπικά με κάθε έναν από τους παρευρισκόμενους χωρίς να μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση του για το θερμή αποδοχή της υποψηφιότητας του.