Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νότια Αθήνα η Νατάσα Κατρανίδου

Η Αναστασία (Νατάσα) Κατρανίδου είναι Αισθητικός και νυν Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Ν. Αττικής (ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ). Οικονομική Γραμματέας (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Ιατρικών Επισκεπτών – Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων –Κλάδων). Στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαϊου, θέτει υποψηφιότητα για Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Είναι ιδρυτικό μέλος  και π. Πρόεδρος του  Σωματείου Εργαζομένων ESTEE LAUDER  HELLAS, και της συνδικαλιστικής παράταξης ΜΕΤΑ, καθώς επίσης και ιδρυτικό μέλος και  π. Πρόεδρος Κλαδικού Σωματείου στο χώρο των καλλυντικών ΣΕΠΑΚ  και μέλος της ΕΚΠΟΙΖΩ από το 1988.

Όπως η ίδια μας ανέφερε, σχετικά με την υποψηφιότητα της: «Η εμπειρία μου στον σκληρό στίβο των συνδικαλιστικών αγώνων μου απέδειξε περίτρανα ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και θα νικήσουμε γιατί η ελληνική κοινωνία στενάζει κάτω  από την υπάρχουσα κυβέρνηση και την αλαζονική της συμπεριφορά.
Δηλώνω παρούσα με  το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  για τη μεγάλη τη νίκη στις 21 Μάη για να κάνουμε πράξη το σύνθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ που σημαίνει  αύξηση μισθών και συντάξεων, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, για ένα δίκαιο, ασφαλές και  αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη».

Η Νατάσα Κατρανίδου με τον αείμνηστο Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τον επικεφαλής της παράταξης «Στροφή Νέας Σμύρνης» Θέμη Παυλόπουλο