Ο Πάρις Παπαβασιλείου για την ανάγκη της αγοράς να στηριχτεί σε επιλογές εγγύησης πολιτικής σταθερότητας

Ο γνωστός επιχειρηματίας Πάρις Παπαβασιλείου, ιδιοκτήτης της αλυσίδας οπτικών OCCHIO και συντονιστής του Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97.8 στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου.

Ο κ. Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στο νέο βοήθημα των 5.000 ευρώ που δίνεται σε νέους για να ξεκινήσουν τη δικιά τους επιχείρηση, αλλά και γενικότερα στο όλο σκηνικό που θα διαμορφωθεί στη χώρα μας μετά τις επερχόμενες εκλογές, την ανάγκη σταθερότητας και σε πολλά άλλα.

Ακούστε αναλυτικά το απόσπασμα της εκπομπής:

Ο Πάρις Παπαβασιλείου μίλησε και στα Παραπολιτικά FM στην πρωινή εκπομπή του κου Γιαγτζογλου, για την ανάγκη σταθερότητας στο οικονομικό περιβάλλον μετεκλογικά. Οι δηλώσεις του έγιναν πριν μαθευτούν ευρέως τα όσα είχε πει ο κ. Κατρούγκαλος σχετικά με το ασφαλιστικό των ελεύθερων επαγγελματιών και τα όσα ακολούθησαν μετά.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο κος Παπαβασιλείου αναφέρθηκε επακριβώς στο σκέλος της επαχθούς σύνδεσης της ασφάλισης με τη φορολογία, σαν να αναφερόταν σε ένα σκοτεινό σημείο του παρελθόντος, μην γνωρίζοντας πως αυτό ακριβώς οδήγησε σήμερα στην παραίτηση του πρώην Υπουργού από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Ακούστε το απόσπασμα: